Lej en kajak

En Sit On Top-kajak er et alternativ til en traditionel kajak, hvor du sidder i et tildækket hul. På en Sit On Top-kajak sidder du i stedet – som navnet antyder – oven på kajakken. Dette gør kajakken særdeles stabil og nem at styre, og de er derfor også et godt valg til nybegyndere.

Single Sit on Top Kajak

Nyd friheden i en Single kajak.

Disse kajakker har rigtig gode sejlegenskaber og er perfekte både til leg, længere ture og fiskeri.

Kajakken er enormt stabil og kan bruges af både børn og voksne.

3 timer 300 kroner

En hel dag 500 kr

Tandem Sit On Top Kajak


Disse kajakker er særdeles velegnede til familieture, da de kan monteres så der er plads til 2 voksne og en barn i midten. Der kan også monteres holdere til fiskestang.3 timer 400 kroner

En hel dag 600 kroner

Alle kan, som udgangspunkt leje en Sit On Top kajak. Man skal dog kunne svømme mindst 150 meter, du skal være fyldt 18 år eller være sammen med en myndig person der vil tage ansvaret og skrive under på det. Derudover skal du være ædru mens du sejler kajakken.

Alt sejlads foregår på eget ansvar og du skal have læst "Søfartsstyrelsens instrukser ved kajakleje - Sit on Top/fiskekajak. Dem kan du finde lidt længere nede.


Vi forbeholder os retten til at aflyse en lejeaftale, hvis vi vurderer at det vil være uforsvarligt at sejle i kajakken af den ene eller anden grund. Det kan f.eks. være vejret der ikke arter sig.


Der følger pagaj og svømmevest med når du lejer en kajak. Hvis du knækker pagajen koster det 300 kr.